1 vecka

1 vecka kvar till vi flyttar ! Herregud, jag har inte ens packat elr ngt, :s Öööhm,  jag tror jag måste börja göra det, elr vad tkr ni ? Hihi :D Men det ska gå braa, jag har ändå så, ööhm, lite, i mitt rum.. (a)

Nu har jag lyssnat på min presslåt typ 239876 gånger, :s Det blir lite jobbigt kan jag säga. Men nu ska jag sova så jag orkar med Danis fest imorrn, :) Puss !♥

Grönan once again

Idag var det visst tandläkare.. Men det gick bra, det var bara " terapi". Han snackade om att jag har underbett, men att det kan lösa sig. Och att om det inte löser sig så måste jag typ operera bort det, :s HAHA, asså han skrämde mig rejält.

När jag kom till skolan skulle vi utvärdera Fjärdlång. Jag skrev 3 sidor. :) Sen åt vi typ, sen var Dani, Elsa och jag vid Vittra. Höhö, sen skolkade Elsa och Dani.. För att ha vattenkrig med några från Vittra, -.- Aja, sen gick jag hem med Nina och Sanna, haha, bytte om, och sen gick vi ner till pendelkiosken. Dani var sen, för att jag inte hämtade hennes väst i skolan. Sen åkte vi tåg till Centralen och tog 47:an till Grönan. :)
Där fick vi än en gång stå i kö. Men det gick ganska snabbt, Dani fick sitt Guldkort. Det blev mkt bättre än mitt. Mitt blev för ljust och för långt bort. -.- Men sne gick vi in, och Dani och jag köpte remmar. Sen åkte vi Popexpressen, hihi. Sen Blå tåget, Vilda Musen.. Sen åkte Dani Extreme och Katapulten, :o Asså jag trodde inte det om henne, haha, men jag banga. Sen åkte jag och Verro Bergochdalbanan. FÖRSTA GÅNGEN FAN ! Jag trodde helt ärligt att det skulle vara läskigare. -.- Men Vilda Musen är ju typ läskigare. Haha.
Haha, det här var faktiskt lite kul.. Vi skulle äta grönans kända pommes frittes, och då blev tjejen i kassan helt förvirrad, för alla beställde typ samma saker och alla skrek samtidigt, (a) Sen när alla hade fått sitt så helt plötsligt ropar Dani;
- HEEEJ !
Nina satt framför Dani, så hon kollade bakåt och trodde att det var typ Rikard elr ngn, men nehe, haha, det var en CLOWN som avr rädd. HAHA ! Men han var gullig, för när alla garvade, så tog han upp en lapp där det stog " GRATIS KRAMAR " Naaw, :D Så alla kramade honom. Sen ville Nina ta kort med honom, så hon kramade honom, sen kom Dani och Elsa med i bilden. Sen ville jag ta kort med honom, så jag tar den där as coola posen, ni vet, när man har tummen och pekfingret uppe och resten av fingrarna nere ? Haha, jag gör iaf den och vet ni vad han säger då ? Haha, han var blatte, men den var en sä jävla skön replik;
- FJÅRTIS, FJÅRTIS.
Hahahaahahhaha ! Asså jag dog fan av garv ! xD Sen ville Dani vara wannabe mig, så hon tog också den posen, men neeeej, han ville inte ta den igen, så han tar hennes händer och sätter dom uppåt, så hon har handflatorna uppåt. Så tar han sitt ben över henne händer och gör " Fjortisposen". xD HAHAH ! Sen med Nina så tar han sitt ben runt henne så att hon nästan ramlade. Sen kom en liten bebis och typ grät. Då gjorde han världens gulligaste min. Asså mungiporna pekade verkligen neråt. Så satte han sig i Ninas knä för hon satt ner, NAAW ! Haha, så tar han fram världens största kam och kammar Ninas hår. xD Sen kammar han mitt, Danis, Elsas, och sen försöker han kamma Sannas, men hon var typ rädd, xD Sen kammade han Verros hår. Sen kammade Dani hans hår ! HAHAHAHAHHA ! Innan han gick fick alla en kram igen, :D Hihi

Sen kom vi hem typ halv 9 :)
Alla som skulle på Kiss konserten hade skräpat ner något förjävligt. Alltså, man ville ju nästan bli en överdriven natur - aktivist. x)
Sen dess har jag suttit hemma bara och kollat på tv.. Men nu ska jag dricka cola elr ngt.. Sen ska jag kolla på tv mer, (a)


Imorrn är det Daniellas födelsedag ! Gratta henne här ;)
Användarnamnet är Dani och lösen är cool :)
Vi ska vara på Badberget från 2 till 6, sen dra till henne.
Ses vi på badberget ? ;)
Höhö, pusspuss, :) ♥

FJÄÄÄRDLÅÅNG

Aaaah, hur kan ni stå ut med denna hetta ?! Guud, hela bilen svämmade över av allt mitt lårsvett. :s

Hohoho, i Fjärdlång var det ruuuligt. Ska jag berätta ? Jaaaa, :D

TISDAG

Vaknade tiidigt, men fick iaf skjuts till parkeringen typ, 20 över 7, kom dit kanske halv åtta. Dani var redan där, och sen strömmade det bara in folk. När bussen kom trängdes jag, Dani, Elsa, Sanna, Nina och Mulle längst bak. Haha, sen såg jag Friida, :D men hon såg inte mig, :'(
Mulle var as trött, så han la sig ner på Dani och somnade, ( naaw ) Och alla tog kort på honom, (a)
Sen kom vi fram till hamnen och alla gick av. Tog typ kort på vattnet och sånt. Sen kom båten och alla typ kuuta in dit. Sen satte sig gänget vid första bordet och masserade varann (?) HAHA !
Sen kom vi fram och asså det var så FIIINT ! Det var en ganska stor ö, men det var fint :')
Sen fick vi konka alla väskorna till en traktor som tog dom till slutet av ett berg, och vi fick ta upp alla väskorna för det där jävla berget. Sen snackade ngn Paul om ön, och att det fanns älgar, Nicke, Jack, Aidin ( AIDI - PAIDII ), och Serg börja typ gråta. Sen snackade lärarna om reglerna.
Man fick inte smyga ut på kvällen, för då fick man en varning. (x)
Man fick inte bada utan en vuxens uppsyn. (x)
Man fick inte ro utan flytväst. (x)
Man måste vara snäll mot alla. (x)

Om man fick två varningar fick man åka hem. Hehe..
Efter det gick jag och Dani till vår gulliga lilla stuga som hette Svanen. Fanns lite svanbilder i stugan.. -.-
Sen fick vi bädda våra sängar, jag sov över Dani, (a) Asså det var våningsängar. ;)
Sen packade vi upp resten och gick till Elsa, Nina och Sanna som sov i Villan. Dom hade fan musik.
Sen gick vi till Långstugan där alla killarna sov, (a) Det var faktiskt jätte fint där, :( Men jag och Dani kom iaf sist till där Elsa och co badade. Men dom orkade inte, så alla gick tillbaka, efter det gick vi till båtarna. Där fick man ro, och jag och Dani kunde fan inte göra det så vi lekte sånadär i Venedig som står upp och ror, (a)
Sen så skvätte Emma ner mig så alla badade typ. Sen blev det askallt och vi hade glömt våra handdukar.. Så vi hämtade handdukarna och shampoo och balsaam. Sen gick vi och duscha i as fräscha duschar. Vi tog typ slut på varmvattnet.. För vi duschade i ca en timma, :D
Sen klädde vi på oss och sen var det dags för mat. Det var kyckling med ris.
Sen gick några till Långstugan för att spela klädpoker. Det var; Serg, Aidin, Nicke, Jack, Sam, Rikard, Dimme, Sanna, Elsa, Dani, Emma, Bella och Felicia, fast alla var inte med. Vi spela inte poker, det var för avancerat, så vi spela så att alla fick 2 kort var, och sen skulle man räkna ihop det. Alltså t ex; jag får en åtta och en nia, alltså blir det sjutton.
Så jag fick först ta av mig min kofta. Sen fick Elsa göra det. Sen fick Elsa ta av sig byxorna, Sanna ta av sig koftan och sen fick jag ta av mig byxorna. Sen fick jag det lägsta man kunde få; fyra. (!) Så jag fick ta av mig tröjan. Jag satt i fucking underkläder. Fast sen åkte jag ut, (a) Sen satt Elsa i underkläder jätte länge. Sen satt Sanna i underkläder. Sen fick Aidin ta av sig koftan. Sen skulle när han skulle ta av sig byxorna ville inte han. Vill ni veta vrf.. ?
För han hade bonge.
Men han tog av sig, och jag, Sanna och Dani dog av garv. xD Haha !
Sen var vi tvungna att dra. När vi gick såg vi en älg och jag tog kort på den, (a)
Sen gick vi och la oss, men på natten skulle vi smyga ut, mohahah...
Så medans så hade jag och dani kuddkrig, (aaaaaa)
Vi satte klockan på 20 i 12. Men jag somnade aldrig, så jag gick upp och satte på mig mer kläder halv.. (a)
Sen gick vi ut och då kmr typ, 15 st tjejer, :s och ALLA dom skulle till långstugan, till killarna.. Men när vi skulle springa så typ springer en av tjejerna in i Volleyboll nätet, x) Sen springer vi lite till, sen så bangar vi för vi ser några ficklampor vid våra stugor, så jag och Dani och våra två andra rumskompisar kutar upp till vår lilla stuga. När dom andra skulle gå till sina rum kommer lärarna och skäller ut dom, och ger oss alla tjejer en varning, för dom visste inte vilka som hade smugit ut. Haha..
( Nina hade åkt hem på kvällen. Tänker inte skriva vrf, det är personligt. )

ONSDAG

Vaknade typ lite sent, åt frukost, och sen fick vi göra vår egen lunch, för vi skulle gå på vandring runt ön. Så typ klockan 11 sätter sig alla elever på trappan. Och vi är ju såklart den sista gruppen, -.- Jag, Elsa, Sanna, Dani, Gila, Leslie och Sofie. Vi skulle gå till fotbollsplan och sen till typ, Tysta Klinten.. (?) Sen där skulle vi träffa Sara, men E, S, D och jag går ju vilse, -.- Men dom andra 3 hittade henne och fick kuvertet.
Sen gick vi typ runt i skogen i 1 timme, och sen kom vi upp på en klippa och jag var så himla kissnödig att jag var tvungen och kissa. Så jag letar efter löv och sen kissar jag, (a) Alla borde prova att kissa, haha !
Sen kom vi fram till våra stugor och trodde att vi hade gått klart, men neeej, vi skulle ner till båtarna för att jaga vår vaktmästare i en båt. -.- Men han hade redan gått upp, så vi satte oss på bryggan och chillade. Sen gick vi till stugorna och fixade oss till kvällen. Haha, Sanna lekte packad, och alla gick på det, :o
Sen fick vi godis, och firade Dani som fyller år nu på lördag, :D♥
Sen åt vi tacos och sen vare fixning för festen. Elsa och Emma lekte fjortisar och Sanna var full. Festen sög, så alla gick till Långstugan. Där "däckade" Sanna, och jag fick byta ut henne, så jag gick till Mulle och gömde mig under täcket i 5 minuter och sen låste dom in mig i garderoben, och sen kom alla blattar och Elsa och så, och jag satt i garderoben, haha. Men jag lekte full, och dom gick på det.. Jag var kapten krok, för jag hade en galge. Sen var Mulle mitt skepp och Emma var en lång himmel.. -.- Sen var Aidin och Vilgot Peter Pan, och jag försökte döda dom med min galge som jag typ sög av hela tiden, xD Sen så frågade dom hela tiden hur dom såg ut, och jag sa;
Serg = En randig gaffel.
Sam = Utterapa.
Aidin = För kort hår för hans stora huve.
Jack = BUSHMAN !
Nicke = Wannabe.
Dani = En unge som blivit kidnappad, sen knullad, sen dött, och sen återuppstått.
Elsa = En översminkad bitch som blivit knullad med för liten kuk.
Vilgot = En kille som blivit knullad i håret.

Hahahhaa, och jag satt uppe i en våningsäng och lekte att det var mitt skepp. Sen frågade dom hela tiden var jag fått vodkan ifrån, och asså min förklaring är ju fan bäst ! ;
Serg; Var fick du vodkan ifrån Emma ?
Jag; Öööö, assåå.. Det var mörkt..
Serg; Men håll käääften ! Okej, det var mörkt, mera !
Jag; Sen, det var ett ljus.. Sen kom en lång himmel och gav mig en flaska som jag drack ur..
Serg; Vem är en lång himmel ?
Jag; Den var blond..
Serg; Var det Emma ?
Jag; Lång himmel.
Serg; Okeeej...

Haha, sen gav Nicke mig fanta, för jag var törstig, och sen så drev Sanna att hon spydde ute i vattnet, och att hon typ skulle spy i sängen, så Nicke tog fram en balja, xD HAHA !
Men sen så slog jag typ Vilgot mellan benen, och gav namn till alla;
Aidin = AIDI PAIDI ( uttalas; EIDI - PEIDI )
Jack = JACKO FACKO
Serg = SERGI PERGI ( Uttalas; SERCHI PERCHI )
Dani = DAMPI
Elsa = ELSA PELSA KARAMARAMELSA
Vilgot = VILGOT PILGOT

HAHA, sen blev jag typ utsparkad, och dom sa att jag slickade mina skor, när jag satte på mig dom, (?) Sen " spydde" jag 3 ggr bakom buskarna. Sen gick vi till stugorna och villan, och killarna följde med oss för det var mörkt. Men ingen hjälpte fan mig, för jag frös ihjäl, och jag lekte full och ramlade i diket. men Serg var snäll som sa;
Men komigen, stanna, hjälp henne !
Haha, :)
Sen kom Dimme och några och sa att dom hade hittat Danis kamera och tagit bilder med den. Det visade sig att det var MIN kamera. -.- Dom hade slösat allt batteri och tagit 32 bilder därav 2 filmer. -.-
Men jag ska sätta in dom här, Moahhaha...
Sen gick vi och borsta tänderna och tog bort sminket. Sen kom lärarna och sa att vi skulle vart i våra sängar för 20 minuter sen, och frågade vrf killarna var där. Sen fick jag och Dani gå till våra stuga, och lärarna pratade med Sanna och Elsa i typ 40 minuter. :s
Jag grät lite, haha, för jag hade humörsvängningar, och jag var fett pissed off på killarna som tagit kort med min kamera. Sen somnade jag, (a)

TORSDAG

Jag vaknar av att Dani frågar om jag hörde ngt. Jag ba; vaaaaaah ? Sen så säger hon att Aidin var i fönstret, och det var fan öppet. Sen klär typ Dani på sig, och sen kollar hon på klockan och säger;
Ååh, shit, klockan e halv nio, jag har sovit som en stock ! :D
Sen går hon ut med sin godispåse och typ ställer sig på ett berg. Sen kollar jag på klockan och ser att den är HALV SEX. Jag höll på att dö av garv, hur fan kan man få halv sex till halv nio ? xD Haha, men iaf, vi gick och la oss, sen vaknade vi av att ngn annan jävel typ öppnar dörren och skriker att vi ska äta. Sen ser vi typ 20 kottar på golvet, och då har Aidin och Nicke och ngn mer kastat in dom på Dani. x)
Sen äter vi frukost och måste typ packa ihop ALLT. :( Vi packar och städar, sen skulle jag och Dani städa toaletterna bara för att vi inte diskade. men det gick snabbt, vi sopade bara golven. Sen satte vi oss utanför villan och väntade på att komma därifrån, sen kmr en hel klass med typ BARA killar, :D Haha, jag och Elsa gick förbi dom så ofta vi kunde, (a)
Sen va vi vid hamnen i typ 2 timmar. Där tävlade vi, haha ! Vi skulle sjunga, göra ett torn, och sen springa till andra sidan av sjön. Vi hade samma grupper som när vi gick vandringen, så jag, Elsa, Dani, Sanna och Leslie sjöng, och Sofie och Gila sa bara "Vem fan e du ?!"
För vi sjöng Kniven i hjärtat, " Vem e jag, ingen alls, jag finns, ingenstans. Du rör mig snabbt, nog, ja vind blir mitt namn. Du hör, vindens namn, vindens namn, vind e mitt namn. "
Sen kom jag och sjöng;
" Och jag e mannen alla undrar om men ingen vet om, så öppna era ögon så kanske ni ser nåt." xD Sen sjöng alla vi 5 refrängen och så.
Sen på tornet bar jag och Dani upp Sanna. Och Leslie stog på Gila och Sofie och Elsa gjorde en posé framför allt, xD
Sen när vi skulle springa tog det 1.43 minuter. Och för Mulle och dom tog det 1.07. -.-

Sen kom båten och vi satte oss vid samma bord.
I bussen satt jag på 2 säten, och det gjorde Dani oxå. Och jag somnade, (a) Det gjorde Dani coh Nicke med, :D
Sen kom vi fram och det var kokhett. Vi bytte om från mjukisbyxor till shorts, :s

Aja, nu sitter jag iaf hemma och har skrivit på det här blogginlägget i typ 3 timmar. Och bilderna tar typ 20 år på sig på pea. Men nu kmr det bilder :)






Förklaringar till bilderna ;
1 ; Mulle var jätte trött när vi väntade på bussen på parkeringen x)
2 ; Emma och Elsa var taggade :)
3 ; Nina i bussen :)
4 ; Daniella ville inte att Mulle skulle sova på henne xD
5 ; Mulle sov på Dani, ( naaw )
6 ; Vid hamnen när vi väntade på båten.
7 ; Nina, Elsa, Emma och Sanna.
8 ; Dani på toa xD
9 ; Sanna, Dani och Elsa.
10 ; Sanna och Dani på båten.
11 ; Jag och Dani på båten.
12 ; Mulle lekte med Danis solisar :)
13 ; Mulle ville pussa kameran, xD
14 ; Fjärdlång, <3
15 ; The crew - Bella, Emma, Felli, Elsa, Sanna, Nina, Dani och jag, (a)
16 ; Jag och Dani på väg till Långstugan,
17 ; Dani ville leka gangster :)
18 ; Vid havet,
19 ; HAHA, man skulle ha sin flytväst såhär, men det gjorde ont i arslet. ( Mitt arsle.. )
20 ; En fucking ÄLG !
21 ; Villan,
22 ; Stugorna, den andra stugan från vänster var min och Danis, :)
23 ; Aidi - Paidi, Sergi - Pergi och Dimme :)
24 ; Mulle klättrade i träd, :o
25 ; Emma och Elsa, :o
26 ; Emma hoppade på Nicke, xD
27 ; Förfest hos Elsa och Sanna - Emma, Bella, Vilgot, Felli, Sanna, Markus, Rikard, Dani, Dimme, Aidin, jag, Coffy, Serg, Elsa och Mulle.
28 ; Sanna jävla fullis xD
29 ; Kameran baxad, Dimme som hoppar.
30 ; Dimme som hoppar och Rikard. xD
31 ; Coffy, Vilgot och Rikard !
32 ; Coffy dödade Rikard ! xD
33 ; När vi städade i vår lilla stuga, Dani på bilden :)

Haha, nu ska jag nog packa upp, sen ska jag kanske sätta alla mina böcker i en flyttlåda.. Vi ska ju flytta om knappt 2 veckor, :o Men aja, det kanske händer att jag skriver ett till inlägg :)
Puss ! :)♥

Fjärdlång

Imorrn kl kvart i åtta åker jag till Fjärdlång ! x)
Har fortfarande inte packat klart, men det är bara toalettsakerna. :)
Kameran ska tömmas på alla bilder, och mobilen ska laddas.

Okej, jag kommer alltså hem på torsdag. Då skriver jag igen. Nu vill jag ha många kommentarer ! Hoho.
Nu sk ajga abra ladda upp några bilder från min kamera, sen ska jag sova.. NOT. xD



Hoho, jag när jag gick hem från dansen i lördags, :)
Hare bääst medans jag är och solar, ( förhoppningsvis ) i Fjärdlång ! :D♥

Nääeejj

Vaknade as sent idag, men det göör inget, :)
Dansuppvisningen SÖG BALLE.
Asså det tog typ 2 ½ timme för en uppvisning, och vi gjorde två. Fast jag överdriver kanske lite.
En uppvisning började halv 8 och slutade ungefär kvart i 10. Hehe..

Men vår dans gick bra, det var bara den där hemska väntan på att allt skulle vara över och att dansa.

Nu har jag inte gjort sådär jätte mkt. Åt lite godis och drack Ramlösa.

IMORRN SÄTTER DOM UPP LAPPEN OM VILKA VI SKA SOVA MED PÅ FJÄRDLÅNG !
Jag tror jag får sova med Elsa och Dani. (a)

Måste oxå packa till Fjärdlång.. Kan göra lite idag och sen imorrn, ;)
Men nu ska det sovas / packas i denna lilla lägenhet.
Puss och kraam, skriver imorrn om vilka jag ska sova med ! :)♥

Tänka mkt, men göra lite

Jaha, jaa, jag skrev ju att jag TÄNKTE titta på en film, men nejnej, jag satte mig vid datan igen och chattade på msn. -.-
Nu kollar jag på Criminal Minds, Moahhaha, :3
Nu är jag såååå trött att jag tänker stänga av datan och sen lägga mig i sängen och titta på tv.
Det vet jag är sant, för det gör jag alltid, x3
Godnatt och sov gott, :)♥

FIIIIIIIIIIIIIIIIILM

Usch, jag sprang nästan heeeela vägen till Rudbeck.
Och sen fick man ju vänta från halv 8 till typ 9 för att kunna dansa. Och då blir det naturligvis fel, ngn hade ställt sig på fel plats och allt blev helt weird. -.-
För typ 20 minuter sen kom jag hem, vi frågade om man fick gå, och, jaa, ni fattar nog.
Det värsta med allt det här är att jag inte har ätit på hela dagen.
Förutom frukost, en glass och sockervadd på grönan.
Och nu har jag så fucking ont i benen att jag t o m la mig i hallen nyss och typ "dog".

Men tänkte ändå vara snäll och ge er bilder från grönan, och lite sammanfatting. :)

Vi åkte från Sollentuna kl 11, och vi var där lite över 12.
Och när vi kmr dit är det ju världens kö, men vi gick till ett biljetthus typ, och fick vänta på vår tur. Och då kmr ju inte vårt nr på typ 30 minuter. Sen var det vår tur och jag köpte Guldkort och Pernilla entré och åkband.
Vi kom in i grönan först kl halv 1 typ.
Det första vi gjorde var att gå till Lustiga Huset. Sen gick vi till Blå Tåget, trorja, efter det till Vilda Musen. Sen åt vi glass. Efter det gick vi till Tekopparna på andra sidan, och sen Flygande Elefanterna, :3
Sen gick vi tillbaka till andra sidan och åkte Kvasten. Efter det Vilda Musen igen.
Alla grejjer vi åkte hade väääärldens längsta köer.
På sista Vilda Musen fick vi vänta 30 minuter innan vi åkte den, -.-
Sen köpte vi Sockervadd, och sen helt plötsligt avr det dags att åka hem.
Vi hade inte ens hunnit ta kort när vi var inne i grönan, så vi tog kort utanför, (a)

                    

Haha, Bild 6 är ju bara föör skön, (a)

Nu tänkte jag kolla på ngn skön film, inte kolla på Melodifestivalen, nej. :)
Men hare bäst, skriver imorrn :)♥

Dans Repetition

Jag hinner inte skriva så mkt nu, jag har dans rep om 25 minuter och jag måste cykla till Rudbeck !
Men jag skriver efter kl 10, xD För då slutar repet, -.-
Från 19.30 till 22.00, missar alltså Melodifestivalen, :(
Men aja, önska mig lycka till ! :)♥

Guldkort

Jaha, hade sovmorgon och började klockan halv tio. Sen snackade vi om Fjärdlång som jag längtar som in i helvete på. Och sen hände massa grejjer som jag inte orkar skriva upp.

Hade oxå finska i Vittra. Brukar vara 40 minuter, men idag var det bara 30 minuter och vi fick kexchoklad, (a)


Och sen har jag ringt underbara Dani as mkt, hon fråga hela tiden om hur man gör bakgrund på bloggen och massa annat skit. Men hon verkar ha fattat hur man gör nu. Klicka HÄR så kmr du till hennes blogg, :)

Vi fick klasslistan idag och jag har hamnat i en fucking särklass. :'(
Bara jag, Dani, Elsa, Nina, Sanna, Bella och Felicia är normala typ. Alla roliga hamnade ju i 7B. Och så hamnar alla säriga och tråkiga i 7A. Men det betyder INTE att vi 7 är sär. Vi är roliga, (a)

Frågade mamma idag om jag får guldkort på Gröna Lund. Haha, hon visste inte vad det va, men jag får det, om jag betalar tillbaka henne nu i sommar genom att sommarjobba, (a)

Nu från att jag kom från skolan har det vart en riktig filmkväll.
Tittade först på St. Trinians, kopia från thailand.
Det handlar om en tjej som börjar på en internat skola som heter St. Trinians. Hon blir utsatt för de andra tjejernas "bus". De t ex tar hennes kläder när hon duschar och visar henne naken live på youtube. Men dom slutar med det sen. 
På skolan finns det olika grupper, de kallas Posh Tottys, Chavs, Emos, Geeks och Första års studenterna.
När skolan får ont om pengar och är tvungna att stänga kommer studenterna på ett knep att få pengar snabbt, nämligen genom att stjäla en tavla.

Den andra filmen var Horton hears a Who, kopia från thailand.
Många har säkert sett den men det har inte jag.
Handlar om en elefant som hör ett rop från ett frö typ. Han tar hand om fröet med massvis med Who's på. Han får nästan hela djungeln på sig och måste hjälpa människorna på fröet till ett ställe där deras värld inte kan dö.. Sen händer det saker som jag inte orkar skriva, xD
Båda filmerna kollade jag på med engelsk text.

Imorrn är det grönan med Pernilla, längtar as mkt, :3♥

Nu ska jag nog kolla en ny film och dampa på vår nya klass. Puss och kram, imorrn blire många bilder från grönan av mig och Pernilla, :)♥

What's new ?

Om ni nu inte visste det, så händer det många grejjer nu den här månaden och i juni.

1 ; Vi ska på klassresa 27 - 29 / 5 §
2 ; Daniella fyller toonåring 31 / 5 §
3 ; Jag flyttar 9 / 6 x)
4 ; Skolavslutning 11 / 6 §
5 ; Poolparty 11 / 6 §
6 ; Elsa älskling fyller toonååring 19 / 6 §

Haha, har inget annat i huvet som händer, (a)
Idag hände typ inget, förutom att vi hade bokprat och ingen av oss tre tjejer hade läst ngn av böckerna man skulle ha läst, (a)
Sen hade ngn kille tagit de nya klasslistorna till de nya klasserna i 7:an, fan vad alla skrek asså.
Killen hade tagit klasslistan till klass 7B. Där var inte jag, Elsa elr Dani med i, så vi ska typ börja i 7A, (a)
Det enda negativa med allt det är att hela klassen kmr splittras, och jag har gått med en kille enda sen dagis, :'( Mamma blev helt chockad fan, xD Hahha, xD
Men vi kmr få den officiella listan nu på måndag, så jag skriver upp namnen då, ;)

Nu ska lilla Emma sova, för jag somnade i soffan för jag var så fucking trött, (a) Godnatt :) ♥

Dansadansa !

Haha, fick typ, halv - utegångsförbud.. Tänker absolut inte skriva vrf, kanske skriver det ngn annan gng.
Men jag måste iaf hem direkt efter skolan resten av veckan, alltså Torsdag och Fredag. Och nu på lördag ska jag till grönan med min älskade Pernilla ! ♥

Hade dans rep idag, på söndag är showen på Rudbeck, ngn som vill se mig i taekwandokläder ? xD
Haha, men nu ska jag sooovaa, är ganska trött. Ska läsa ut min bok sista Gossip Girl bok. Dom är ju skit bra ! Hahha, märker det först nu..^^
Men ALLA borde verkligen läsa dom. :)
Puss ♥

Segling

" I am sailing, I am saaailiing, home again, cross the sea.. "


På morgonen vaknade jag av att mamma väckte mig och var typ hyper. Hon ba;
Emma ! Eeeeemmaaaaa ! Kooom, kolla, kom dåå !
Jag sov såklart, så det tog en tid innan jag kom upp. Men sen på köksbordet låg det tröjor, Pocky, Oreos, mjukisar, hårförlångningar, Converse skor.. Asså jag fick typ damp, xD
Hahha, men idag hade jag iaf på mig mina nya röda Converse skor, fast de är lite för små för mig.. Och sen ett par gamla jeans och en ny blå tröja där det står;
I ALWAYS GET WHAT I WANT
Haha, roligt, :) Sen kom jag typ, 2 minuter för sent till spanskan och läraren fick damp..
Uselt väder idag, regnade och det var AS JÄVLA MOTHERFUCKING KALLT. Så, vi var på Vasamuseet idag, det var väl.. Roligt..
Men det gick bra, efter att vi kommit till stationen gick jag hem och väntade på Daniella, hennes lillasyrra och Elsa. Jag skulle följa med på Danis och Elsas segling. IGEN. Haha, alla som var där var liksom;
OH SHIIIT, NOT AGAAAIN !
Men vafan, fick ju damp förra gången, xD
Men jag har tänkt på det och jag vill börja på segling.. (aa)
Fick ju fan en lapp om det, så vrf inte ?

Men iaf så ska jag sooova nu, för nu när mamma är hemma så måste man lägga sig kl 10 :) ♥

Godnatt !

Nu ska det sovas, för inatt kmr mami hem. Fatta att hon vart i Thailand i 9 dagar, :( Och det är hennes JOBB.  -.-

Nejj, nu känner jag mig äcklig, så jag ska duscha, SEN ska jag sova, xD Haha, Men pusspuss, skriver imorrn. ♥

Mat

Usch, har ont i magen, kanske för att jag inte ätit middag, men jag ORKAR INTE !

Var just och handlade mat, hehe, pappa ringde och sa att jag skulle ut, så vi handlade lite mat. Så nu håller jag på att laga mat. Jag ska göra scrambled eggs med rostat bröd, haha, finns inget annat att äta tyvär, och jag orkar inte stå och göra makaroner och köttbullar, för då får pappa damp..

Pappa; Äter du det där, IGEN ?
Jag; Men jag har inte ätit det här på 2-3 veckor..
Pappa; Det här är sista gngn jag ser dig äta det där.
Jag; Okejj..


Hahha, inte så lyckat, ;) Men jag skriver kanske efter att jag ätit. :) ♥

SERIÖST

Asså jag får verkligen damp på alla wannabe fjortisar.
De skriver t ex 'assw' ist för asso / asså.
De sätter e på slutet av varje ord; due, nue, dåe..
Och de leker verkligen något de inte är.

Jag har vart 'emo', elr, min egna fuckade stil, men nu när jag tänker efter så orkar jag inte bli merochmer 'emo'.
Jag orkar inte gå till olika affärer och köpa kläder för 1452770 kr.
Jag ska fan bara ha mina egna kläder som jag har nu.
Och jag ska bleka mitt hår till blont igen.
Haha, men jag ska låta det växa lite.
Och sen ska jag ha min snelugg tillbaka. ( ÄNTLIGEN )
Jag har faktiskt mitt hår i snelugg nu, (aa)
Det ser jätte bra ut, gamla Emma är tillbaka. x)

Jag vill ha lååångt hår. >.<

Men aja, nu ska Emma gå och sova, annars vaknar hon inte imorrn, (aa) ♥

Dance

Haha, vaknade kl 10 idag, och åt frukost, Dani hade smsat mig om att jag skulle köpa biljetten igår, och att uppvisningen börjar kl halv 1. Så jag ringer runt och får skjuts till Sollentuna av min faar. Han tar ut lite money, ( 500 ) Och lämnar mig vid Rudbeck. Går in, ser Dani och köper en biljett för 40 kr, ( Lite onödigt med 500 lappen, ) Ställer mig i kö och träffar Linnéa, från min dans. Står där och väntar med henne och snakcar om allt typ. Sen går vi in och showen börjar med att Showgruppen dansar. Tyvär ingen bild eller film, för det är ingen GIF elr JPG fil, -.-
Sen små balettungar. Sen kmr ngn breakdansgrupp, och sen massa andra ungar.
Sen kmr Daniella och dansar tangoo, :D ( Har tyvärr ingen film på det, :'/ ) Sen blev det paus och jag fick följa med till logen, (aa)



Efter det var det massa danser av Daniella och Elsa, men det är bara på FILM ! Om ni vills e deras 4 Minutes är det bara att leta efter 4 Minutes Aktiv Ungdom typ, ;)
Sen tog mitt batteri på min kamera slut, -.- Men jag hann ta en sista bild på alla som hade dansat,



Hahha, vackert, vackert.. :) Men dagens outfit då ;



Syrrans skinnjacka, som numera är min, ( Moahhaha )
Jeans från Bik Bok, för 100 år sen
Linne från HM
Kofta från Adidas Store
Palestina Sjal från Punkt Shop

Nu ska jag chatta och kolla på tv, hade bäst !

Usch

Uschuschusch.
Kan inte sova.
Jag är en hemsk människa.
1) Jag har inte vattnat blommorna som mamma sa åt mig.
2) Jag svär. ( Jävlar, helvete.. )
3) Jag är Anti -TH..
Asså kan ni fatta..
JAG.
Jag typ älska dom förut, men jag har bestämt mig för att sälja ALLA mina grejjer.. Med Tokio Hotel.
Har..
En stor posterflagga, när dom var typ, 15 år. 300 kr för den,
En poster,dirty, Zimmer 483, 170 kr för den,
Små posters, 30 kr st.
2 x A4 60 kr st.
Ngn som har lust att köpa ? :)
Lägg in en kommentar så ser vi, ;)

Emma drar hem storvinsten

Jippie !
Glömde skriva att jag har ärvt min syrras skinnjacka, ( ! )
Och så har Annica erbjudit mig ett sommarjobb på hennes firma, i staaaan, xD höhö,
Men asså då måste jag åka till stan varje morgon och leta kunder på datan, ge kaffe till säljarna.. typ.
Men jag vet inte, skulle jag kunna jobba lite ?
Men.. Jag tror att jag ska ta jobebt, för asså, jag får ju faaan PENGAR.
Hahah, dryga jävel, (aa)
Nejj men, FUCK vad roligt, ;D
Och sen har jag snackat med Pernilla och frågat om hon vill till grönan nu på lördag nästa vecka..
Skulle kunna ragga lite killar samtidigt, vi är ju sjuuukt snygga båda två, (a)
Hahha, inte jag då, men Pernilla, <3
Tänkte lägga mig nu, måste typ till Sollentuna sjukt tidigt för att kolla på Danis och Elsas dansuppvisning, som jag inte ens har biljetter till..
Men det kmr fixa sig, :)
Om jag inte får biljetter kan jag ju stå utanför och vänta på dom med 2 rosor, (a)
Visst är jag lite gullig ?

Underbara HELG !

Haha, det förra inlägget var helt onödigt, jag hade bara råkat skriva fel på min HTML skit, ;)

Men nu ska jag berätta om min helg ;

Fredag ;;
Jag, Elsa och Dani skulle till stan men blev uppehållna.. Tänker inte skriva om vad / vem, för det kan hända lite saker då, (a)
Men sen kl 3 - 4 drar vi äntligen till stan. Vi beger ( Nytt ord jag använder, ) oss till Punkt Shop för att köpa palestinasjalar, Dani köpte en brun och jag köpte en lila. Elsa hade redan en och flirtade med en kille som jobbade där. ( -.- ) Sen träffar jag bara snabbt Nicole och Jassi. Jassi hade fått en Moshpit Open biljett helt gratis från ngn på hennes skola, :'/ Den är nu..
Men sen drar vi igen, nu till Adidas Store. Där var vi bara en liten stund, sen ville vi till Kista, så vi gick till Centralen. Där vare typ några kineser som tog kort på oss, enligt Dani. Efter det åkte vi tunnelbanan till Kista. På vägen berättade Dani om vrf det hette Västra Skogen och Hallonberget och massa andra stationer, sen berättade hon om 'Spökstationen'. Hahah, och jag filma den, xD Sen efter det gick vi av vid Kista och Dani och jag köpte Redbull så vi typ garva för minsta lilla. (aa) Sen åt vi såklart på Mcdonalds.
Sen ville vi på toa, så vi gick till bion, och jag hade en påse med alla mina saker i typ, så när jag skulle leta efter mitt läppglans vid ingången till bion börjar jag typ skrika för att jag hade tappat det, (a) Och just då kmr det några killar upp för rulltrappan, så tjejerna börjar ju säga massa grejjer som; Fan vill hon, Jävla fullis ! -.- Asså moget elr ?
Men efter det gick JAG på toa och Dani och Elsa dissa mig och gick till djuraffären, men det sa dom inte utan jag fick ju fan gå och leta efter dom. -.- Sen höll dom på och sa ungefär liknande grejjer tills vi går ut till stationen där jag säger;
- Men vafan, du heter Daniella (efternamn). Och du heter Elsa (efternamn) !
- Jävla fullis ! ( Elsa )
- Aa, elr hur ! ( Dani )
- Men käften, ni känner ju förfan mig !
- Men nej Emma ! Jag menar, vem fan e du ? ( Elsa )
- Om ni inte håller käften slår jag sönder er. ( Okänd kille )
- Va-aa ? ( Elsa )
Hahha, det var roligt, men sen satte vi oss på bussen som kom efter ett tag och mannen var fan helt jävla sär, :S Han sa att det skulle va 5 till Sollentuna S, det är ju fan 2 elr 3.
Men aja, efter det gick jag hem, ringde min syster, packade ner alla mina nödvändiga saker och åkte till stan igen. Träffade syrran och Andreas vid centralen och åt på Friday's vid Stureplan. Efter det gick vi hem till dom och jag spelade på deras keyboard. Andreas drog på fest och jag, Nicco ( syrra ) Och deras hund, Tindra slappade vid teven. Somnade typ halv 3, (a)

Lördag ;;
Vaknade av att Tindra låg på mig så att mina ben var alldeles svettiga. ( Om ni undrar vilken ras hon e, e hon en Chihuaua, om man stavar det så. ) Andreas hade kommit hem halv 5, och skulle till jobbet. Jag och Nicco drar sen till Gina Tricot och hon är ju fan ett jävla Shopaholic och köper varje vecka minst ett plagg från GT. Där köpte hon en jätte söt gul fest klänning för 300. :) Sen drar vi hem till henne igen och typ halvsover och kollar på Pussycat Dolls och så. Sen ringer vi Annica, ( Min syrras mamma, vi har bara samma pappa ) och går till min brorsa som precis flyttat till Östermalm. Är där, sen åker jag med Annica hem till Nacka. Som jag skrev för några inlägg sen så skulle jag ju vara i Nacka över helgen, (a) Men nu sitter jag här och skriver..

Har verkligen INGET liv har jag kommit på. För,
1) Jag har ingen kille.
2) Jag har kort hår.
3) Jag är fet.
4) Är efter med ALLT.
5) Skriver blogg om ingenting.

Imorrn tänker jag börja med dagens outfit, (a) Även om ingen läser så ska jag skriva.. Mohahaha, :D Och jag skriver ju för mig själv, ;)

WHAT THE HELL ?!

Nejj, jag kan inte se min blogg som jag vill. Den ser helt missbildad ut. Jag måste fixa den, om den blir som den ska, så skriver jag igen. Men jag måste försöka rätta till vad jag än har gjort,:S

bajs.

Nehe.
Då blire ABSOLUT INGEN Moshpit Open, :'/
Jag som hade tänkt på hur många emo killar jag skulle träffa.
Och musiken såklart.. (aa)
Men nejj, då får jag vara med min kära syster och bo i typ Nacka.
Hellre det än att åka på kryssning med farsan till Tallinn.

Men idag började vi som sagt klockan halv 11, fatta att jag kom försent till det..
Men jag tänker inte bry mig, för Elsa och Dani kom 20 minuter försent och jag bara 4, (aa)
Allt gick bra, förutom att sen klockan 3 så ahde ingen av oss pengar, så jag och Dani ringde runt och frågade lite, men ingen hade..
Så vi gick hem till mig för att leta efter lite mooneey, och såklart hittar man ju 70 spänn i ngn låda. :D
Dani och hennes lillasyrra fick 20 var, och jag 30, (aa) Men sen lura Dani till sig 5 kr, och jag sålde en liiiten påse Bilar till Dimme för 5 kr, :D Har fortfarande 10 kr kvar..
Men det bästa på hela dagen var nog Musikalen.
HERREJÖSSES.
Ett av det roligaste jag vart med om.
Leo var BÄST;
Med sina byxor upp till armhålorna och tröjan instoppad, ( Som avr en poliströja ) Och slickad mittbena och otroligt töntiga glasögon. Och så lirade han bas. x3
Kan lägga in en video på något som var HYSTERISKT.
En kille körde Björn Gustafssons Carina Berg, fast med sina egna ord här och där. Den hette typ, Erik Holmberg eller ngt.. En mening från låten ;
" Du är.. Hej och skeppohoj, du är Pokémón Boy.."
Hahha, och så såg han faktiskt ut som Björn, xD ROLIG VAR DU.
Hände lite annat där som oxå var roligt, men Frida filmade allt, så jag kan lägga upp alla filmer någon dag. :)
Nu är det dags att äta känner jag, undra vad det blir, haha.

RUULIIIGT

Herrejösses.
Jag har tappat dig.
Jag måste hitta dig igen.
Har du sett min Hjärtrud ?


Han var liten. [x] [o]

Försvann ganska snabbt. [x] [o]

Men kom tillbaka emmellannåt [x] [o]

Alltid alldeles rosig. [x] [o]

Ibland kunde jag älska dig enormt mkt. Men ibland var du hemsk. [x] [o]

En riktig skithög. [x] [o]




Ta antingen [x] eller [o]..






Om du tog [x] valde du POJKVÄNNEN.

Om du tog [o] valde du TAMPONGEN.

Det rätta får du tänka över själv..










HAHA, herregud, vad rolig, dog av garv, xD Jag tror själv att det är tampongen, men det är ju jävligt likt en pojkvän oxå..

Men iaf, idag hände något UNDERBART / HEMSKT ?
Jag var nämligen med på Danis och Elsas segling. Asså man blir ju sugen på att börja på segling själv..
Men jag ska berätta vad som hände;
Vi kom dit, Erik hälsade på mig, och tjejerna ba; HUR FAN KÄNNER DU HENNE ?! Men hallå ? Jag hade ju träffat honom på lucian när emosarna hade kastat en lussebulle på mig..
Men efter det valde dom en 'gul' båt och dom gjorde den iordning när jag stog och filmade. Sen fick dom den i vattnet och alla vi 4 hoppade i. Elsa styrde och tog typ hand om Storseglet, SAMTIDIGT. Helt ärligt, jag trodde jag skulle dö. Erik låg ner längst fram och chillade.
Fatta vad rädd man blir då, han hade typ seglat i 7 år, och tjejerna bara i ett år.
Och Dani tog typ hand om det lilla seglet. (aa) Och jag satt ner mittemot Elsa.
Och varje gng dom skulle slå fick jag byta plats. ( Slå är när man ska vända så att storseglet vänder till vänster / höger. ) Och jag ville inte sitta ner för Elsa var lite crazy och fick typ damp för hon ville kapsejsa vilket inte ngn annan ville. ( Kapsejsa är när man gör så att båten välter över så att alla måste BADA. ) Och det var minusgrader, brr !
Men iaf höll dom på och gjorde så att jag var 5 cm från vattnet där jag satt, och dom burkade typ hela tiden. ( Burka är när man lutar sig över båten när man är nära att Kapsejsa. ) Höhö, jag är skitduktig på seglingsfraser elr ord elr vad fan det nu är, (aa)
Men jag gjorde iaf Erik döv, men jag var snäll, för jag fick hela tiden tuggummi av honom, x3 - Tack
Efter att jag blivit typ, köldskadad, gick vi upp en liten stund och värmde våra fingrar, och jag hittade ett par vantar i min rygga, :O
Sen seglade vi lite till och sen upp igen. Sen tvättade vi båtarna, och en kille, typ William, som jag aldrig träffat typ, ba; Emma ? Emmaa..
- Aaa ?
- Hämta vatten. :) ( Visar en hink )
- Öööh, okeeejj..
- :)

Hahha, jag känner inte ens honom och han visste vad jag heter. xD
Men helt ärligt så var det skönt när man hade bra sällskap i båten, :D Vill göra om det ngn gng, fast det vill väl inte dom..
FÖRLÅT FÖR ATT JAG SKREK SÅ JÄVLA MKT, MEN DET VAR JU FAN FÖRSTA GNGN, OCH DANI SKREK OXÅ.. (AA)
Men aja, har sovmorgon, börjar halv 11, men slutar då halv 5, :S Men jag tar det till nytta.
Usch, känner hur mina ögon åker lite hit och dit i skallen, måste nog sova.. Juste, har försvit mig ända sen i torsdags. Idag vaknade jag 20 i 8, och vi börjar 8.. Visst är jag duktig ? -.-
Men GODNAAAAAATT !

Hjälp ?

Nää, känner mig jätte osmart jämfört med alla andra som har bloggar som har så snygga headers och texter och skit, och så har jag inget speciellt liksom. Någon som skulle kunna hjälpa ?(aa)

Asså måste få hjälp liksom direkt, haha x3

Men om du kan göra det så skriv en liten kommentar på det här inlägget eller på något annat.. :)

WIIIHUU !

Jahapp, då kör man här igen, x)
Helt ärligt så är det ganska skönt att blogga på blogg.se ist för blogspot.com.. Jag vette fan varför, ;)

Men nu måste jag sova, för annars kommer jag inte kunna vakna imorrn ! :S

Puss och kraaam,

RSS 2.0