Grönan once again

Idag var det visst tandläkare.. Men det gick bra, det var bara " terapi". Han snackade om att jag har underbett, men att det kan lösa sig. Och att om det inte löser sig så måste jag typ operera bort det, :s HAHA, asså han skrämde mig rejält.

När jag kom till skolan skulle vi utvärdera Fjärdlång. Jag skrev 3 sidor. :) Sen åt vi typ, sen var Dani, Elsa och jag vid Vittra. Höhö, sen skolkade Elsa och Dani.. För att ha vattenkrig med några från Vittra, -.- Aja, sen gick jag hem med Nina och Sanna, haha, bytte om, och sen gick vi ner till pendelkiosken. Dani var sen, för att jag inte hämtade hennes väst i skolan. Sen åkte vi tåg till Centralen och tog 47:an till Grönan. :)
Där fick vi än en gång stå i kö. Men det gick ganska snabbt, Dani fick sitt Guldkort. Det blev mkt bättre än mitt. Mitt blev för ljust och för långt bort. -.- Men sne gick vi in, och Dani och jag köpte remmar. Sen åkte vi Popexpressen, hihi. Sen Blå tåget, Vilda Musen.. Sen åkte Dani Extreme och Katapulten, :o Asså jag trodde inte det om henne, haha, men jag banga. Sen åkte jag och Verro Bergochdalbanan. FÖRSTA GÅNGEN FAN ! Jag trodde helt ärligt att det skulle vara läskigare. -.- Men Vilda Musen är ju typ läskigare. Haha.
Haha, det här var faktiskt lite kul.. Vi skulle äta grönans kända pommes frittes, och då blev tjejen i kassan helt förvirrad, för alla beställde typ samma saker och alla skrek samtidigt, (a) Sen när alla hade fått sitt så helt plötsligt ropar Dani;
- HEEEJ !
Nina satt framför Dani, så hon kollade bakåt och trodde att det var typ Rikard elr ngn, men nehe, haha, det var en CLOWN som avr rädd. HAHA ! Men han var gullig, för när alla garvade, så tog han upp en lapp där det stog " GRATIS KRAMAR " Naaw, :D Så alla kramade honom. Sen ville Nina ta kort med honom, så hon kramade honom, sen kom Dani och Elsa med i bilden. Sen ville jag ta kort med honom, så jag tar den där as coola posen, ni vet, när man har tummen och pekfingret uppe och resten av fingrarna nere ? Haha, jag gör iaf den och vet ni vad han säger då ? Haha, han var blatte, men den var en sä jävla skön replik;
- FJÅRTIS, FJÅRTIS.
Hahahaahahhaha ! Asså jag dog fan av garv ! xD Sen ville Dani vara wannabe mig, så hon tog också den posen, men neeeej, han ville inte ta den igen, så han tar hennes händer och sätter dom uppåt, så hon har handflatorna uppåt. Så tar han sitt ben över henne händer och gör " Fjortisposen". xD HAHAH ! Sen med Nina så tar han sitt ben runt henne så att hon nästan ramlade. Sen kom en liten bebis och typ grät. Då gjorde han världens gulligaste min. Asså mungiporna pekade verkligen neråt. Så satte han sig i Ninas knä för hon satt ner, NAAW ! Haha, så tar han fram världens största kam och kammar Ninas hår. xD Sen kammar han mitt, Danis, Elsas, och sen försöker han kamma Sannas, men hon var typ rädd, xD Sen kammade han Verros hår. Sen kammade Dani hans hår ! HAHAHAHAHHA ! Innan han gick fick alla en kram igen, :D Hihi

Sen kom vi hem typ halv 9 :)
Alla som skulle på Kiss konserten hade skräpat ner något förjävligt. Alltså, man ville ju nästan bli en överdriven natur - aktivist. x)
Sen dess har jag suttit hemma bara och kollat på tv.. Men nu ska jag dricka cola elr ngt.. Sen ska jag kolla på tv mer, (a)


Imorrn är det Daniellas födelsedag ! Gratta henne här ;)
Användarnamnet är Dani och lösen är cool :)
Vi ska vara på Badberget från 2 till 6, sen dra till henne.
Ses vi på badberget ? ;)
Höhö, pusspuss, :) ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0