Första advent

Tjollahopp. Har suttit och fixat Ninas header! Såhär ser den ut.





Fick sån lust att prova en ny grej att jag gjorde en till, såhär ser den ut! :p



Vad tycks? Hehe..


Jag älskar min nya julstjärna som hänger här mellan mina två stora fönster. ÄLSKAR. Bra att mamma köpte den!

Ska sova nu, är sjukt trött! Puss!

I friend like You

Jag orkar inte längre. Vill bara gå bort härifrån. Ut i kylan, varsomhelst. Bara jag slipper.





Tänker inte blogga lika ofta längre, har liksom inget vettigt att skriva om. Skriver väl kanske lite då och då.. Tänker dessutom renovera bloggen helt! Ta bort alla dåliga inlägg, redigera bilder... Jaa. Göra lite nyare inlägg. Så det här är sista gången jag skriver, kanske skriver nån gång. Hoppas jag. Puss


You know how life can be

Har spenderat hela min helg hos Dani. Hur kul är inte det liksom? Hahaha. Vi har ingen humor dessutom, så vi satt och garva åt vadsomhelst. Okej. Jag gjorde det...

Iallafall, har skaffat två kjolar och ett par tights från Gina, I like 'em. Och nu ska jag plugga på engelskan, fattar inte att dom tror att vi skulle hinna med 9 kapitel på 3 veckor? Dom är dumma i huvet!



Jaja, skriiiver sen, puss

My hair is a disaster

Jag färgar håret nu, hoho. Kände att det var dags för det. Kan ju inte gå runt med 10 cm lång utväxt? Jaja. Jag tror inte det kommer funka, men man får ju hoppas, haha.

Annars då? Hade för andra gången håltimme! Jag känner mig så lyckad. Haha. Det är bara vii som har fått håltimme, mohahha....


Söta tjejer, haha! Daniella & Sanna

Orkar inte skriva, har inget att skriva om. Så. Puss?

Lyckad dag

Bara jag och Dani fattar varför det var en så lyckad dag idag... :D
Men ni som inte fattar, det har vart det ändå! Missade bussen, but that's okeej. Hade det lite smått roligt på mattelektionen, haha. Hade det väl lite smått roligt alla lektioner. Efter skolan var jag med Dani på hennes spanska. Sen tog vi bussen till mig och blev dyngblöta. Yasmine och Elsa följde också med fast tog en annan buss. Hehhe. Sen ville vi baka blåbärspaj.
Men vi gjorde ju inte det för 1, vi var väldigt lata. 2, vi hade inget recept. 3 vi hade inga blåbär.
Men vi tog ut en ur frysen som vi hade, hahaha.

Sen drog vi till Seglingen, eller, jaa, scouterna. Hihi. Najjs var det. Och jag fick reda på en lite sjuk grej. Johannes bor så jäkla nära mig att man typ dör. Birk också för den delen, haha. Först frågar man, bor du i Häggvik? Jaa. Var? Vid Coop. Jag med! Vid Klasro. Jag med! Äckligt vad nära man kan bo, haha. Men nu har jag nåt att vara rädd för, nämligen två kusiner som är galna. *niiiice* ^^


Hääääftiiigt... Hahha! :)


Två skitungar på seglingen... Nina & Elsa


Juste. Min hamster mår bra, tassen stöder han inte alls på, men annars mår han finfint.
Puss alla glada!


Dagen

Dagen började rätt bra, hann med bussen & allt. Sen blev dagen ännu bättre när vi fick reda på att vi hade håltimme vid gympan. Jiippie! Gick ner till centrum med Dani efter att ha vart vid Hörnet. Gissa vad vi gjorde? Åt kebab såklart :)
Efter det var det finska, gick väl bra, hann med bussarna och allt. När vi kom hem ignorerade typ mamma mig, haha. Sen drog vi till Fredde & Malin för att ta en titt på lilla Ellen.
När vi kom hem så ropade Lasse att min råtta hade rymt. Jag ba, what? Sen när jag går och tittar springer min lilla hamster nere. Tar upp honom och han haltar. Hur fan kom han ut ur buren? Den lilla skiten har fått upp gallret och sen sprungit ut ur rummet och ramlat ner till hallen. Och Lasse skyller på mig och blir rädd om sina små kablar. Min hamster kunde ha dött och det ända han tänker på är kablar. Men han kan dra åt helvete. Bara min Majs mår bra.
För tillfället ligger han i sitt lilla hus och verkar knapra på ett knäckebröd. Haltar gör han, och han ser lite vimsig ut.


Gamen Daniella äter sallad på kebaben :)


Vi på Hönrnet, haha. Vi är sjukast :)


Ska sova nu. Är lite deppig pga hamstern. Vill bara att han ska sluta halta. Ni kanske tycker jag är skit konstig som oroar mig för en hamster. Men den betyder mycket för mig. Godnatt ♥

'

Varför ska alla förändras för? Kan man inte bara vara sig själv istället för att leka nåt annat? Varför inte bara vara sig själv som när man var yngre? Då behövde man ju inte leka nån. Man var bara sig själv. Det var då & så man fick kompisar. Om man nu leker nån förlorar man sina kompisar och vinner inga nya. Tänk på det.

Guess who dropped by


Våra urballa grannar, finns det några skönare?

Mobilen

Har gått sönder. Pajjat. Fuck it!!!!
Egentligen har den vart sönder jätte länge. Den blev bara mer sönder på patrullgrejjen. För där så gick den inte igen, alltså, den ville inte skjuta tillbaka eller vad man ska kalla det, haha. Och sen så skickade alla runt skräphögen och så vips! Så gick den igen! Och när man öppnade den ramlade en liten skruv ut. -.- Och jag vill ha en ny nu tack. Någon som har förslag på nån bra och snygg mobil? Och som skulle vilja betala för den? Näää, pappa betalar. :)


Nu ska jag nörda mer, PUSS

I'm best so fuck the rest

I don't give a shit, vem du än var som kommenterade mitt förra inlägg. Jag har liksom 2 alternativ, och jag tror jag vet vem som skrev det, ahhaha! Men du är ju anonym, ingen vet vem det är! Förutom dom som står oss nära.. Hihihih :)

Guess what? Jag har fått nya vänner! Nice huh? Väldigt faktiskt. :)
And another thing, Lasse kommer och frågar mig om hur man stavar förtjäna. Svenska 2 eller? Jaja, hahaha.

Jag såg på Madagaskar idag, gud vad kul man kan ha den själv! Haha, satt verkligen och ASGARVA! Riktigt sköna repliker, vill se tvåan! Och Sanna ska ju se den imorrn... ( Fuck you! :p )



Saknar Fjärdlång.. Och alla söta människor på bilden... Saknar däremot INTE mitt svarta hår, haha.


Blev ett lite osammanhängande inlägg, men jag känner mig lite sån. Lite här och där you know.
Puss alla söta och glada människor, nu ska jag nörda.

Oh lord

PIMP MY ROOM! Nån som har en otrolig lust att pimpa mitt rum? Vill verkligen göra det, men vafan, det är bara jag som vill. Jag vill flytta alla mina grejer runt. Haha, är verkligen inte nöjd.

Och min hamster är hyperaktiv. Den vill seriöst inte vara lugn. (!) Bara springer runt i sitt lilla hjul och tuggar på den där grejen där uppe. Oh. Yes. Perfekt. Nu har jag minnesförlust.


Orkar verkligen inte med skolan nu. Det hände en massa grejer, ett par tjejer bestämde en tid för bråk och sen bråkade dom, och sen kom tjejen från den andra skolan och slog tjejen från min skola. Så dumt gjort. -.-


Och nuuu orkar jag inte med mitt liv. Johan Palm lilla gubben ska sjunga på Idol. Aaawie. Det och att det är fredag är typ det bästa som hänt idag.

En gammal bild för att lätta upp min stämning. Gissa personerna själva, men vad vi var små!

Och juste. Det regande och jag blev blöt. Halleluljah.

Frida the storyteller

Frida är sjuk i huvet. Hon säger att jag och Dani ska gå och vara otrogna mot våra män när vi gifter oss, och gissa med vem? Med rektor Göran? Wtf?! Och sen ska vi komma på att vi är bisexuella? Herrejösses vilken humor den tjejen har! Men jag tycker om dig ändå Fridu.... Älskipälski! ♥


Har inte hänt så mycket idag. Nada typ. Jo. Dani har alltid en massa planer, ska inte avslöja för mycket, men de flesta är ju... Dåliga. Men en väldigt bra plan kom hon på idag. Applåder till henne! :)


Dagens låt:

Coldplay - The Scientist

GAMMAL MEN BÄST :)


Jag ÄLSKAR den där peruken, give me!


Time to sleep, puss!


I'm surrounded!

By funny people. Hahaha!
Vi tjejer är ju bara för roliga med att underhålla oss själva, hitta på en ramsa? Hahaha.
"Hej jag heter Elsa! (HEP HEP) Och jag gillar o hälsa! (HEP HEP) Min man e fet! (HEP HEP) För han e en get! (HEP HEP)" Roligt liv, hahah. Och sen massa iranierop till. Det är det enklaste sättet att få arga lärare på sig. :)



Gårdagens citat måste vara:


Nån - Gud vad det luktar brand!
Nån annan - Jaa, gud!
Erik - Det e jag som e smoking hot!

SKÖNA JÄVEL! HAHAHA!

Juste, bebisen som jag skrev om förut ska heta Ellen, :) Och just nu har vi lilla EliasPias här. Han sover, haha. Han blev helt förskräckt när Dani kom hit, haha, gömde sig bakom köksön. Gulleplutt! :)


Bild från i början av terminen, sittandes ser man mig, Nicke, Elsa, Dani och Jack. Gående mot kameran är Nainu :)

Going to sleep now, c ya guys!

Baby

En ny liten bebis är i världen, det visste ni inte om va? Lasses son har blivit pappa, han blev det idag halv tre :) Jätte söt liten unge, har bara sett en bild, men oj vad söt hon var!

Och jag har gjort om en bild, muhaha.. Jag med bruna ögon!


Jag skulle nog passa, eller? (a) Fuck I'm ego! :)


Time to do something. Maybe sova. Trött som satan. PUSS

Nemenojojojdå

Jag vågar/orkar inte dela med mig av mina känslor. Även om jag vill det. Komplicerat liv jag har.

Vill tillbaka till Thailand, där var det bara att gå runt och vara lycklig. Och få pedikyr. :)




Tog kort bara, vet INTE vilka personerna är. Haha


Nu ska jag försöka redigera bilder. Får se hur det går.... PUSS


När man som minst anar det

Kommer en liten skit från ingenstans och tror att den bara kan komma och bjuda in mig i sin bil.
Tack för att du är tillbaka! (a)

 
I miss the duck-times...


Ska ta och äta, kommer och skriver lite sen.

Som man bäddar får man ligga!

Okej, en liten grej jag glömde skriva, som är lite rolig, och som jag inte orkar redigera till på andra inlägget. ;)

Gustav
, som jag har känt tidigare, sov bredvid mig igår natt. Och han är VÄLDIGT nyfiken av sig, ha ha ha... Så han öppnar ett fack på min väska. Sen en till. Och när han kollar i det facket upptäcker han BINDOR. Vilken chock han fick, stackarn blev helt röd och gömde sig i sovsäcken resten av kvällen, haha! Men som man bäddar får man ligga, right? ;)

Time to get some sleep, bye ♥

Rådspatrull

Det kan faktiskt vara kul att vara scout. Ibland. Det var det iallafall i helgen. Kul att bli uppringd och bli tvingad till Helenelund klockan 8 på kvällen. Och sen lägga sig 2. Och sen vakna halv 8. NICE LIFE! Hade iallafall kul med alla killar där, ha ha. Ensamt var det. Tack NINA för att du inte var där, ;) Tänker inte skriva så mycket, men det var roligt, träffade tillochmed lite bekanta, awsome! Och sen fick jag lite nummer, AWSOME! Och snart kommer Dani hem, AAAAWSOOOMEE!

Måste säga att jag blev lite chockad när alla höll på med rop and stuff. Som när man salutar och börjar mässa massa sånger. Och sen när jag fick min, hm, grej kallar vi den för, då kom tjejen med den och salutade mig och sa: -Var redo! *Hm, tänk snabbt!* - Alltid redo!


En bild på en riktig ledare som vart med på Rovfåglarnas Rådspatrullskurs! *:D*

Kisses from a reeeaal scout, haha!

Ha ha

Kollar på EMA, gud vad jag fick minnen av Tokio Hotel när dom vann. Hela hjärtat ba typ, svällde? Skit skumt. Haha. Men jag tyckte Perez Hilton var lite väl hård och taskig. 3 minuter efter att ha snackat med dom bara gå till Anastacia och snacka om att dom suger och är dåligare än Metallica? Dålig stil säger jag bara. Men visste ni att perezoso på spanska är lat? SKIT KUL FAN! Den lilla lata jäveln :)

Såg ni att mina underbara älsklingar Jonas Brothers kom tvåa? Men Katy Perry är ju bra :) Ska lägga mig nu, hare gött, PÖSS!

EMA

Nu börjar det! KOLLA PÅ DET! PUSS!

Hej, jag heter bortskämd

Hej alla söta bananer!
How's it going? Jag sitter här och dricker te jag... Idag hände inget. Faktiskt. Blev klar med mitt arbete på No & So. ( Sista dagen, haha ) Och jag missade min buss, och sen var den försenad. Jag fick vänta i 40 minuter. Nice huh? -.-
Nej, det hände faktiskt nåt. Vi fick våra skolkläder, haha! JAG ÄLSKAR MIN OLIVGRÖNA. LOVELOVELOVE. Och jag ser SNYGG ut i den också! Nej. Men, lyckotänkande? :)
När jag kom hem fick jag också 3 tröjor från nåt land. En gav jag till mamma för den var lite too much för mig, hihi. Känner att ordet bortskämd börjar komma in i bilden....

   
Jag i tisdags, dom två första. Tredje idag. Snygg tröja huh?


Dagens bild är på Nina, HAHAHAHA! Snyggt!

Nu har jag precis läst Kenzas MTV blogg och jag känner mig så avundsjuk! Varför ska hon få åka till Liverpool och vara lite cool? ME WANT TOO! But, my chance will come.. (a) Någon mer än jag som ska kolla på EMA? :D Tänk att JB är nominerade i New Artist...! Jag kommer sitta som klistrad, haha!

Nu ska jag hitta på nåt. Göra läxan kanske? Kolla på tv? Inget? No one knows.... PUSS!

Onsdag

Hejhoppsan!
Idag var det dans, länge sen sist. Idag var det, ( HÄPNA ) rooligt. HAHA. Ovanligt, ja. Hoppas alla andra lektioner är som den här. :)
Nina och Sanna följde med hit idag, haha, riktigt kul. Åt lite oreos, snacka skit. Sen kollade vi lite på High School Musical 1, men Sanna somnade i soffan och Nina satt bara vid datan. Så efter ett tag bestämde vi oss för att göra nåt. Så vi gjorde BANANASPLITT! Gott... :)
Checka bara in MIN tallrik :


Mumisgt vah?

Receptet:
Smält blockchoklad
Hallon
En banan
Glass
En oreo

Vi smälte chokladen i mikron, funkade bra, haha, sen skärde vi bara bananen halft, hällde glass och hallon bredvid och sen hällde vi den smälta chokladen över. Sen en liten oreo på allt :) Riktigt gott faktiskt, chokladen stelnade på glassen... Mmm...


Jaa, roligt med ett recept, haha. Men ja. Ska väl ta och göra svenskaläxan. Eller vad säger ni? Jaa..
PUSS SKRIVER IMORRN!

Nya tag

Hej skrutthögar!
Nu är det så att jag tänker rycka upp mig. Jag tänker skriva om sånt som jag själv vill läsa. Höh.


På väg till seglingen så snackar mami om nåt, uppfattade inte vad, men hon sa iallafall vi är bara fyra. Och med typ, blatteaccent. Fan vad jag garva, HON ÄR FINSK! Hahaha, men aja, på seglingen typ, gjorde vi pinnbröd, så vi eldade. Gissa om jag luktar, fortfarande? Åååh.


Haha, Coffy experimenterade med sin sexuella läggning, och Mulle haka på, ;)

Yep, hädanefter blir det en bild per inlägg. Om jag inte har brådis :) PUSS & GODNATT!

Segliiiiing

Tjollahopp!

Snart ska jag ivåg till seglingen, hihi. Om en kvart faktiskt. Ville bara skriva lite snabbt om dagen..

Besöket hos tandläkaren gick faktiskt bättre än jag trott! Behövde ingen bedövning och sååå ont gjorde det inte.... (a)

JAG FICK MVG PÅ MATTEPROVET! JIPPIEJIPPIEJIPPIEJIPPIEJIPPIE!!!! Glad. :)


Hmm.. Jaaa.. Saknar Daniella din bög! Men snart kmr du nog hem... ? Jajaaa.....


Nu orkar jag inte sitta här, har ont i magen! :s Hoppas lite Primitiv Matlagning hjälper... ;) PUSS!

Bored to sleep

Haaajj.... :)

Asså jag är så trött, och slapp, och tråkig, och trött av tråkighet att jag vill sova. Did it make any sense? -.-



Imorrn är det TANDLÄKARE! Jag tänker vara lite drastisk och lita på folket som sagt att det inte gör ont att laga hål. ( HJÄLP! ) Om någon har nåt, sista minuten tips, hehe, så skulle jag bli glad.....


Slänger in en bild, bara för att det blev så kort.. :)


Jag, för inte så länge sen. Bakom ser ni min assnygga Kalle Anka Jr. Mohahaha.... :)


Hehe, with that, I say GOOD NIGHT! ♥


Busted

HAHA! Förra inlägget blev lite... Kortfattat. För att vår kära lärare Per kom in i mediateket i den stund jag tänkte skriva hejdå, ahaha. Vi var tvungna att stänga av datorerna och så, haha. Sorry, ;p

Fan avd jag älskar Egoinas blogg! Så jävla skön, om man har typ min humor rekomenderar jag den. ;)

Ska göra min svenskaläxa snart... Orkar inte... Blääääääääää.... Man ska beskriva ett rum hemma. (?) Yeah. Har man svenska har man.


Får väl ta och ta itu med den... Puss sålänge...

School

Hallou!

Sitter i skolans mediatek med massa människor, bland annat Nina, Sanna, bella och Elsa. Hehe, skriver om Big Bang, igen....
Idag har jag finska i Edsberg, orkar inte!


Sunday isn't a sunny day.

Hello!

Sitter här vid datan och vill sova. Och äta choklad. Men jag har iallafall precis gjort Pernillas och Maries header, vad tycks? Klicka här!

Jaa... Annars? Fixade min header och profilbild, men man kan inte trycka, haha.. :)

Yep. Ska väl ta och lägga mig, haha. Roligt liv va? Nat..

PUSS!

Särbarn

Hej!

Gissa om jag känner mig... Lite sär? Först sover jag till 3, sen typ äter jag frukost i en timme, sen så fick jag bråttom och städa hela mitt rum, packade upp alla grejer från Thailand och sen rensade jag mitt badrumsskåp. (?) Och sen kom det massa gäster, därbland min brorsa och hans flickvän, och Lasses dotter och familj. Och då duschade jag och massa annat skit. Och sen åt vi mat och nu har jag dragit mig undan och sitter i mitt rum och gör inget. TÖNTVARNING.

Och därpå så har jag ont i magen. Ätit för mycket? Nej, jag har typ inte ätit nåt. :/

I want to do something. Now. Elias sover. ( SJÄLVKLART ) Jag ville ju göra nåt! Han är skitgullig och vill typ leka att han bor i vår bastu, haha.


Nä, nu ska jag faktiskt ta och rycka upp mig och GÖRA NÅT! PUSS!

Tillbaka!

Hejhallå i huset! :)

Nu har jag kommit hem, och vill sova! Haha, kom faktiskt hem för längesen, har vart på fest hos Nina :) Det gick lite vilt till och tillslut hamnade jag och 3 till tjejer i Ninas inomhuspool. Fick ta en taxi hem sen, :p Haha, men roligt var det!

I Thailand var det skönt, varmt väder och så, men det regnade som fan på dagarna! Men, det var ju bra förstår ni, för då shoppade vi mer! :D Så nu har jag en massa grejer i mina 2 väskor. Jag hann köpa lite sminkgrejer, trosor, filmer, kläder och en väska! Och mat förstås ;) Som Oreos... Mmmmmmm.....

Wellwell, har inte så mycket mer att skriva..

Joo, Jennifer jag saknar dig! :( Vi ska träffas! Och SNART! Kommer fortfarande ihåg alla minnen med dig... Älskar dig blivande man :) ♥

PUSS!

RSS 2.0